RTV Pančevo.

RTV Pančevo.

Radio Televizija Pančevo je preduzeće koje je registrovano za emitovanje televizijskog i radijskog programa. Radio Pančevo je počelo da radi u aprilu 1980. godine, TV Pančevo u decembru 1992. godine, dok je internet stranica RTV Pančevo prvi put postavljena 21. decembra 2009. godine.

Devet godina od pokušaja ubistva Aleksandra Vučića u Srebrenici Potpredsednik Vlade Srbije i senator Republike Srpske Aleksandar Vulin: Krivce za pokušaj ubistva Aleksandra Vučića treba tražiti u organima koji su trebali da zaštite premijera Srbije

Pre 9 godina, u Srebrenici rulja je pokušala da ubije premijera Srbije Aleksandra Vučića. Dok su ga linčovali kraj njega nije bilo ni jednog ministra iz Bosne i Hercegovine. Niko od domaćina i organizatora nije pokušao da obuzda rulju, niko se nikada nije izvinio, i niko nikada nije odgovarao. Aleksandar Vučić nije dozvolio da pokušaj njegovog ubistva utiče na odnose sa Bosnom i Hercegovinom. Ne zato što nije trebalo da utiče, već zato što nije dozvolio da utiče. Krivce za pokušaj ubistva Aleksandra Vučića treba tražiti u organima koji su trebali da zaštite premijera Srbije. Tog dana Aleksandar Vučić nije izgubio obraz, ali njegovi domaćini jesu", poručio je potpredsednik Vlade Srbije i senator Republike Srpske Aleksandar Vulin povodom navršavanja devet godina od pokušaja ubistva aktuelnog šefa države Aleksandra Vučića u Srebrenici.