RTV Pančevo.

RTV Pančevo.

Radio Televizija Pančevo je preduzeće koje je registrovano za emitovanje televizijskog i radijskog programa. Radio Pančevo je počelo da radi u aprilu 1980. godine, TV Pančevo u decembru 1992. godine, dok je internet stranica RTV Pančevo prvi put postavljena 21. decembra 2009. godine.

Anka Simin Damjanov novoizabrana predsednica Opštine Opovo

Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Opovo za novog predsednika Opštine Opovo izabrana je Anka Simin Damjanov iz Sefkerina. 

Na početku sednice, usvojen je Izveštaj Izborne komisije o sprovedenim izborima za odbornike Skupštine opštine Opovo, imenovani su članovi Verifikacionog odbora za potvrđivanje mandata odbornika Skupštine opštine Opovo, razmatran je izveštaj Verifikacione komisije i donesena Odluka o potvrđivanju mandata odbornika Skupštine opštine Opovo. Nakon toga odbornici su položili zakletvu.

Od 25 izabranih odbornika, 23 su sa Izborne liste „Aleksandar Vučić – Opovo sutra“ i dva su sa Izborne liste „Ruska stranka – Srbi i Rusi braća zauvek“.

Na osnovu kandidatura, koje su potpisali svih 25 odbornika za predsednika Skupštine opštine Opovo izabran je Miloš Markov, a kao njegov zamenik Nenad Josić, dok je za sekretara Skupštine postavljen je Goran Fogl.

Foto: Glas Opova