RTV Pančevo.

RTV Pančevo.

Radio Televizija Pančevo je preduzeće koje je registrovano za emitovanje televizijskog i radijskog programa. Radio Pančevo je počelo da radi u aprilu 1980. godine, TV Pančevo u decembru 1992. godine, dok je internet stranica RTV Pančevo prvi put postavljena 21. decembra 2009. godine.

Prava i uslovi korišćenja

USLOVI I PRAVILA KORIČĆENJA SAJTA

Web sajt rtvpancevo.rs je onlajn informacioni i komunikacioni servis koji je realizovan u svrhu prisustva na Internetu. Sajt rtvpancevo.rs sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice. Korišćenjem ovog sajta ili preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila korišcenja koji su naznačeni u ovom obaveštenju. Ukoliko ne prihvatate bilo koji od uslova i pravila korišcenja, nemojte koristiti ovaj sajt i ne preuzimajte materijale i dokumentaciju sa njega. RTV Pančevo zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. Korišćenjem bilo kog sadržaja na rtvpancevo.rs portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Ograničeno korišcenje

Sadržaji rtvpancevo.rs sajta u potpunom su vlasništvu RTV Pančeva. Delovi ili ceo Web sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenešeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pismenog odobrenja RTV Pančeva, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime RTV Pančevo ne može biti inkorporano u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja RTV Pančeva.

Odricanje od prava

Sadržaji i informacije na sajtu rtvpancevo.rs predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i RTV Pančevo veruje da su tačni. RTV Pančevo ne pruža bilo kakve garancije putem ovog Web sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovoran na direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog Web sajta. Informacije na ovom Web sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Autorska prava

Kompletan autorski sadržaj, koji uključuje grafičke, tekstualne, programske i ostale materijale, nalazi se pod zaštitom aktuelnog Zakona o autorskim i srodnim pravima. U slučaju da želite da objavite neki od tekstova sa sajta rtvpancevo.rs, bez obzira o kojem se mediju radi (elektronski, štampani, ili Internet medij), obavezno je obezbediti prethodno odobrenje RTV Pančeva. Pojedine informacije sa sajta rtvpancevo.rs moguće je prenositi uz obavezno pružanje vidno naznačavanje u adekvatnom obliku o tome da je “ informacija preuzeta sa sajta rtvpancevo.rs „.

Linkovi

RTV Pančevo ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana sajta. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da RTV Pančevo na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih sajtova ili strana.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji su nastali iz ovih uslova i pravila nadležan je sud u Pančevu, Srbija. RTV Pančevo zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

POLITIKA PRIVATNOSTI

E-mail adrese prijavljenih korisnika servisa na ovom Web sajtu ne ustupaju se nikome (trećim licima) ni pod kojim uslovima. Obavezujemo se da vaše podatke (formulari, ankete, korespondencija, i sl.) necemo davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim licima.