RTV Pančevo.

RTV Pančevo.

Radio Televizija Pančevo je preduzeće koje je registrovano za emitovanje televizijskog i radijskog programa. Radio Pančevo je počelo da radi u aprilu 1980. godine, TV Pančevo u decembru 1992. godine, dok je internet stranica RTV Pančevo prvi put postavljena 21. decembra 2009. godine.

Petorica boraca Kik boks kluba "Dragon" iz Sefkerina predstavljaće Srbiju na Svetskom kupu u Turskoj

Kik-boks klub „Dragon“ iz Sefkerina, ove godine beleže sjajne rezultate. Čak pet članova ovog kluba predstavljaće reprezentaciju Srbije na Svetskom kupu koji se održava u Turskoj od 16. do 24. jula.

Kik-boks klub „Dragon“ iz Sefkerina iza sebe ima veoma dugu tradiciju, osnovan je davne 1980. godine i jedan je od najstarijih klubova sa ovih prostora. Sjajni rezultati ni ove godine nisu izostali, jer će čak pet članova ovog kluba predstavljati reprezentaciju Srbije na Svetskom kupu koji će se održati u Turskoj od 16. do 24. jula. Trener kik-boks kluba „Dragon“, Nikola Stankov, otkrio je sa kojim ambicijama će on, zajedno sa takmičarima, krenuti putem Turske. 

- Nadamo se zlatnim medaljama zato što smo stvarno vredno radili, takmičili smo se i pre ovog kupa i osvajali smo zlatne medalje, tako da sa velikim očekivanjima idemo u Tursku, rekao je Nikola Stankov.

Do velikih uspeha se dolazi isključivo vrednim i mukotrpnim radom, kaže Nikola Stankov, koji nam je potom otkrio i režim treniranja momaka koji će predstavljati našu zemlju u Turskoj.

 - Imaju svaki dan trening, nemaju dva puta dnevno, ali se radi svakodnevno. Subotom obavezno radimo sparinge, to je definitivno najteži deo priprema, tu se stiče kondicija, i bez sparinga nema ni pobeda ni medalja, rekao je Nikola Stankov.

Jedan od predstavnika Srbije u Turskoj biće i Andrej Mrvić, koji na Svetski kup putuje sa najvišim ambicijama.

 - Krenuo sam da treniram zato što mi je tata trenirao karate, ovo mi je bilo najbliže i od tada treniram.

 - Spremam se uveliko, očekujem zlato zato što sam stvarno vredno radio, rekao je Andrej Mrvić.

Još jedan predstavnik naše zemlje biće i Andrej Mišković, koji kik-boks trenira već pet godina. On, kao i Andrej Mrvić, u Tursku putuje po zlatnu medalju.

 - Kao mali da treniram, gledao sam stalno borilačke veštine na televiziji, i tako sam odlučio i ja da počnem sa treniranjem.

 - Dugo se svi spremamo, negde oko 2 meseca, tako da iz Turske želimo da se vratimo sa zlatom, rekao je Andrej Mišković.

Da podsetimo, Svetski kup u Turskoj na programu je 16. do 24 jula, a do sada je prijavljeno čak 3800 takmičara. Svih pet boraca iz kik-boks kluba „Dragon“ na šampionat putuju sa najvišim ambicijama, a mi ne sumnjamo da će njihove vitrine, nakon povratka, biti bogatije za još nekoliko medalja.