RTV Pančevo.

RTV Pančevo.

Radio Televizija Pančevo je preduzeće koje je registrovano za emitovanje televizijskog i radijskog programa. Radio Pančevo je počelo da radi u aprilu 1980. godine, TV Pančevo u decembru 1992. godine, dok je internet stranica RTV Pančevo prvi put postavljena 21. decembra 2009. godine.

Klub "Sportiko" i ovoga leta omogućava sugrađanima besplatne rekreativne aktivnosti

Klub „Sportiko“ iz Pančeva već dugi niz godina uspešno sprovodi projekat „Leto na Tamišu“, pružajući sugrađanima besplatne rekreativne aktivnosti. I ove sezone treninzi se održavaju svakog utorka i četvrtka od 17 sati, kao i nedeljom od 9 sati.

Klub „Sportiko“ iz Pančeva više od dve decenije okuplja ljubitelje reke, omogućavajući im da otkriju Pančevo iz drugačije perspektive, kroz vožnju kajaka i kanua. Već dugi niz godina oni uspešno sprovode projekat „Leto na Tamišu“, pružajući sugrađanima besplatne rekreativne aktivnosti. 

Za ovaj projekat daleko se čulo, pa na treninge dolaze i ljudi iz različitih delova naše zemlje.

Grad Pančevo je prepoznao značaj ovakvog vida rekreacije i pružio podršku ovom projektu.

Pored redovnih aktivnosti za građane, klub se bavi i radom sa decom sa smetnjama u razvoju, primenjujući inkluzivan pristup.

Klub „Sportiko“ postoji od 2002. godine i poseduje sopstvenu opremu. Smešten je u Crvenom magacinu na keju, a svi zainteresovani mogu se priključiti njihovim aktivnostima tako što će posetiti klub ili ih kontaktirati putem društvenih mreža.