RTV Pančevo.

RTV Pančevo.

Radio Televizija Pančevo je preduzeće koje je registrovano za emitovanje televizijskog i radijskog programa. Radio Pančevo je počelo da radi u aprilu 1980. godine, TV Pančevo u decembru 1992. godine, dok je internet stranica RTV Pančevo prvi put postavljena 21. decembra 2009. godine.

Ne ostavljati uključene klime bez nadzora

Tokom letnjih meseci povećava se mogućnost od izbijanja požara. Zato je veoma važno da se dok smo napolju ponašamo odgovorno, ali i u kućnim uslovima da ne ostavljamo klime uključenje bez nadzora, kaže Boro Majkić komandant vatrogasno spasilačkog bataljona Pančevo.

 

Poslednjih godina tokom letnjih meseci  ne može da se zamisli život bez klima uređaja. Ipak, prema rečima Bore Majkića, komandanata vatrogasno spasilačkog bataljona Pančevo često se dešava da se klime priključe na instalacije koje nisu predviđene za tu namenu. 

Pančevački vatrogasci apeluju da ako letnje dane provodimo u šumi , da se takođe ponašamo odgovorno jer mala napažnja može da napravi veliki problem. 

Što se tiče klima uređaja, nadležni kažu da ih treba i redovno servisirati i spremno dočekati sezonu kada se one intenzivno koriste.