RTV Pančevo.

RTV Pančevo.

Radio Televizija Pančevo je preduzeće koje je registrovano za emitovanje televizijskog i radijskog programa. Radio Pančevo je počelo da radi u aprilu 1980. godine, TV Pančevo u decembru 1992. godine, dok je internet stranica RTV Pančevo prvi put postavljena 21. decembra 2009. godine.

Partija Kosovskih Srba osudila odluku TZV. vlade Kosova

Odluka Vlade Kosova* da 11jul proglasi za dan obeležavanja nekakvog genocida je razumljiva i sasvim očekivana od jedne Vlade koja sistematski i kontinuirano sprovodi etničko čišćenje nad Srbima na Kosovu i Metohiji. Sve njihove odluke imaju neskriveni cilj, a to je da se Srbi kriminalizuju i podizanjem lažnih optužnica, hapšenjem nevinih ljudi i blokadom normalnog života proteraju sa Kosova i Metohije. 
Medjutim Vlada Kosova* zaboravlja da je rezolucija o genocidu doživela debakl i da je nije podržalo ni polovina država članica UN-a. Ujedno Vlada Kosova* zaboravlja da Kosovo i Metohija nije deo UN-a i da se interesi Kosova u UN-u brane preko stalne misije Republike Srbije u UN i Rezolucije 1244 po kojoj se jasno zna status KiM-a.
Pozivamo Vladu Kosova* da najhitnije usvoji rezoluciju o genocidu nad Srbima sa Kosova i Metohije i da prekine etničko čišćenje i teror nad srpskim narodom. 
Posebno sramnim i lucidnim smatramo volju gospodina Nenada Rašića da glasa za ovakvu odluku i time i javno sebe jasno ispiše iz reda srpskog naroda. Nenad Rašić u Vladi Kosova* ne predstavlja Srbe, već isključivo sebe lično i pokret Samoopredeljenje, čiji će verovatno postati član s'obzirom da dosledno baštini i sledi politiku svog mentora Aljbina Kurtija.