RTV Pančevo.

RTV Pančevo.

Radio Televizija Pančevo je preduzeće koje je registrovano za emitovanje televizijskog i radijskog programa. Radio Pančevo je počelo da radi u aprilu 1980. godine, TV Pančevo u decembru 1992. godine, dok je internet stranica RTV Pančevo prvi put postavljena 21. decembra 2009. godine.

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin odgovorio američkom generalu u penziji Klarku: Aleksandar Vučić će i na početku i na kraju uraditi samo ono što od njega traže Srbi

 

"Pre nego Vesli Klark počne da govori o nasilju na Balkanu prvo bi morao da zatraži oproštaj od porodica pobijene srpske dece i svi onih čije je živote zauvek promenio svojim zločinima. Aleksandar Vučić će i na početku i na kraju uraditi samo ono što od njega traže Srbi, a Srbi su od svog predsednika tražili i dobili mir, ali i slobodu. Znam da Vesli Klark misli da je 1999. godine propustio priliku da bombardovanjem zauvek uništi Srbiju dok je bila slaba, ali drugu priliku neće dobiti", poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin reagujući na izjavu Veslija Klarka bivšeg vrhovnog komandanta NATO za Evropu, koji je komandovao NATO bombardovanjem Srbije, u kojoj je izneo laži na račun Srbije i predsednika Vučića koga je okarakterisao kao "istočnog igrača".