RTV Pančevo.

RTV Pančevo.

Radio Televizija Pančevo je preduzeće koje je registrovano za emitovanje televizijskog i radijskog programa. Radio Pančevo je počelo da radi u aprilu 1980. godine, TV Pančevo u decembru 1992. godine, dok je internet stranica RTV Pančevo prvi put postavljena 21. decembra 2009. godine.

Potpredsednik Vlade RS i senator Republike Srpske Vulin: Ako vam je do dejtonske BiH ili se pridružite ili se razdružite

Aleksandar Vulin komentarisao je novi napad portala Slobodna Bosna.

FOTO: Tanjug

- "Čim nekom funkcioneru SAD pojasnim da su Srbi, bez obzira kojoj veri pripadali, slobodan narod koji sam odlučuje napadne me Slobodna Bosna. A da su stvarno slobodni i da im je do Bosne trebali bi da me podrže jer branim i politiku BiH. I BiH i Srbija smatraju da je Kosovo lažna država, obe države odbijaju da postanu članice NATO pakta, i obe države su protiv uvođenje sankcija Rusiji. Ali za Slobodnu Bosnu BiH je samo ono što nisu Srbi a politika BiH nije ono što se stvara na osnovu Dejtona već samo ono što kažu bošnjački članovi predsedništva BiH. Koliko god da se nervirate zbog slobodarskog duha Srba, dokle god je RS u okviru Dejtonske BiH, ni Sarajevo neće priznati tzv. Kosovo, BiH neće u NATO, a ni Rusiji se  neće uvoditi sankcije. Zato gospodo ako vam je do dejtonske BiH ili se pridružite ili se razdružite" - poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije i senator Republike Srpske Aleksandar Vulin komentarišući novi napad portala Slobodna Bosna.