RTV Pančevo.

RTV Pančevo.

Radio Televizija Pančevo je preduzeće koje je registrovano za emitovanje televizijskog i radijskog programa. Radio Pančevo je počelo da radi u aprilu 1980. godine, TV Pančevo u decembru 1992. godine, dok je internet stranica RTV Pančevo prvi put postavljena 21. decembra 2009. godine.

Ksenija Mrkela prva na prvenstvu Srbije

U Kraljevu je u subotu 6.jula održano Ekipno prvenstvo Srbije za pionire. Na takmičenju su nastupili samo najbolji klubovi Srbije a među njima  i AK,, Dinamo“ Pančevo u obe konkurencije.

Najvredniji rezultat ostvarila je Ksenija Mrkela koja je pobedila u trci na 800m i postala pobednik na Ekipnom prvenstvu Srbije za pionire. Konkurencija najjača moguća a Ksenija je dokazala da je sa pravom uvrštena među 10 najperspektivnijih mladih atletičara Srbije u izboru Atletskog saveza Srbije. Ona je pre toga trčala i 100m i istrčala lični rekord 12,92. AK,, Dinamo“ Pančevo nastupio je u podmlađenom sastavu i od ove ekipe očekujemo sledeće godine borbu za najviši plasman jer su sve naše atletičarke 1 ili dve godine bile mlađe od protivnika.

Kod muškaraca se istakao Novak Perišić koji je osvojio 2.mesto u trci na 2000m a pre toga je istrčao i odličnu trku na 300m i ostvario lični rekord 40,64.

Ovo je odlična uvertira pred nastavak sezove i za nas jedno jako bitno takmičenje a to je juniorsko prvenstvo Srbije koje će biti jedno od dva najbitnija takmičenja za naš klub ove letnje sezone.