RTV Pančevo.

RTV Pančevo.

Radio Televizija Pančevo je preduzeće koje je registrovano za emitovanje televizijskog i radijskog programa. Radio Pančevo je počelo da radi u aprilu 1980. godine, TV Pančevo u decembru 1992. godine, dok je internet stranica RTV Pančevo prvi put postavljena 21. decembra 2009. godine.

Strelci SD "Pančevo 1813" vratili se sa medaljama sa velikog takmičenja u Novom Sadu

Takmičari Streljačke družine Pančevo 1813 osvojili su više medalja na tradicionalnom međunarodnom takmičenju za Grand Pri Novog Sada održanom minulog vikenda.

Aleksa Rakonjac je osvojio zlatnu medalju u kategoriji juniora vazdušnom puškom, a u finalu seniora uspeo je da osvoji srebro u jakoj konkurenciji između dva mađarska reprezentativca koji su se plasirali za olimpijske igre. Aleksa je osvojio i srebrnu medalju u kategoriji juniora i u trostavu 3×20 metaka malokalibarskom puškom, a peti je senior.

Iva Rakonjac je osma juniorka i deveta seniorka vazdušnom puškom a u trostavu 3×20 metaka malokalibarskom puškom je deveta juniorka.
Velimir Ninković je osvojio zlatnu medalju u kategoriji juniora vazdušnim pištoljem a Marko Ninković je osvojio srebrnu medalju u kategoriji seniora nakon veoma jakog finala u kojem je samo Damir Mikec bio bolji. Andrej Jeftenić je šesti junior vazdušnim pištoljem.

Gabriel Dautović je osvojio bronzanu medalju u kategoriji seniora malokalibarskim standard pištoljem dok je Velimir Ninković četvrti senior.
Narednog vikenda će u Novom Sadu biti održano juniorsko Prvenstvo Srbije, a nakon dve nedelje i seniorsko.