RTV Pančevo.

RTV Pančevo.

Radio Televizija Pančevo je preduzeće koje je registrovano za emitovanje televizijskog i radijskog programa. Radio Pančevo je počelo da radi u aprilu 1980. godine, TV Pančevo u decembru 1992. godine, dok je internet stranica RTV Pančevo prvi put postavljena 21. decembra 2009. godine.

Izborna lista „Aleksandar Vučić – Opovo sutra“ – 86,03%!

Izborna lista „Aleksandar Vučić – Opovo sutra“ ostvarila je ubedljivu pobedu osvojivši 3.578 glasova, odnosno 86,03% i sa 23 mandata ima apsolutnu većinu u lokalnom parlamentu.
„Opštinski odbor Srpske napredne stranke Opovo se zahvaljuje biračima koji su našoj stranci treći put za redom poverili mandat da vodi Opštinu Opovo.

U prethodnom periodu puno toga smo uradili za našu sredinu, što su birači prepoznali i nagradili. Sve što smo obećali, ispunili smo, slušali smo glas naših građana i zajedno planirali i realizovali projekte.

Naravno, to je put kojim ćemo nastaviti i u budućnosti sa ciljem da naša opština napreduje u svim društvenim segmentima. Pred nama su novi izazovi i obećavamo da ćemo ih uspešno rešavati“, izjavio je predsednik OO SNS Opovo Predrag Ginculj.