RTV Pančevo.

RTV Pančevo.

Radio Televizija Pančevo je preduzeće koje je registrovano za emitovanje televizijskog i radijskog programa. Radio Pančevo je počelo da radi u aprilu 1980. godine, TV Pančevo u decembru 1992. godine, dok je internet stranica RTV Pančevo prvi put postavljena 21. decembra 2009. godine.

Potpredsednik Vlade RS i senator Republike Srpske Vulin: Ratno huškanje kakvo je danas izgovorio Denis Bećirović nije se čulo od 1995.

"Ratno huškanje kakvo je danas izgovorio Denis Bećirović nije se čulo od 1995. godine. Ovo je najopasniji i najodvratniji govor jednog predstavnika BiH od 1995. Sve izgovorene laži, svaka reč mržnje prema Srbiji, Srpskoj i Aleksandru Vučiću, svaka lažna simetrija je poziv za nove zločine prema Srbima i želja da se izazovu i opravdaju sukobi na Balkanu. Očekujem da će se međunarodna zajednica oglasiti i ograditi od Bećirovićevog huškanja, sada je vreme da pokažu da im je stalo do mira, Bećiroviću nije", izjavio je potpredsednik Vlade Republike Srbije i senator Republike Srpske Aleksandar Vulin komentarišući obraćanje Denisa Bećirovića u Potočarima.