RTV Pančevo.

RTV Pančevo.

Radio Televizija Pančevo je preduzeće koje je registrovano za emitovanje televizijskog i radijskog programa. Radio Pančevo je počelo da radi u aprilu 1980. godine, TV Pančevo u decembru 1992. godine, dok je internet stranica RTV Pančevo prvi put postavljena 21. decembra 2009. godine.

Predsednik Vučić: Ljudi su nam najveća briga, srećan sam što smo putem spojili Studenicu i Rudno

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas nakon obilaska rekonstruisanog puta Studenica-Rudno da je srećan zbog toga što su ova dva mesta spojena putem dugim 15,3 km.

FOTO: Tanjug

- "Srećan sam što više neće biti bojazni za decu koji idu u školu i što danas imaju prelep put. Pokazali smo da ova izgradnja nema veze sa onim što političari neretko rade, a to je da se nešto gradi pred izbore radi dodvoravanja", rekao je on. Naveo je da u ovom kraju u desetak mesta živi samo 1.200 stanovnika, te da zbog toga nema velikog ekonomskog opravdanja za izgradnju ovog puta. "Međutim, za nas je najveće opravdanje briga o ljudima i ponosan sam na to što smo ovo mogli za njih da uradimo i nastavićemo i dalje da radimo i gradimo", istakao je Vučić. Vučić je obišao i novoizgrađeni most na reci Brevina, na putu Studenica-Rudno i tom prilikom je ocenio da novi most "izgleda čudesno". "Bez obzira što je mnogo koštalo, srećan sam što smo to uradili", rekao je Vučić. Novi most je podignut na mestu starog, drvenog mosta i sada po njemu mogu da prolaze kamioni sa 30 tona tereta, a za stari most predsednik Vučić je rekao da je bilo pitanje "trenutka kada će da padne u reku". Vučić je na svom Instagram nalogu napisao da je srećan što je uređen put Studenica-Rudno i most preko reke Brevina. "Svako ulaganje u ljude i njihov bolji život je pametno i važno. Putna infrastruktura povezuje naše krajeve i ljude koji tako mogu da lakše obezbede sebi posao, a svojoj deci budućnost. Država će ulagati i dalje i više i pomoćićemo svakom delu naše Srbije. Moramo da brinemo za ljude i vodimo računa o svima koji čuvaju našu otadžbinu i svoja ognjišta. A vas molim da verujete svojoj državi i da je poštujte. Hvala vam što ste me ovde na ovako lep način dočekali!" - izjavio je Vučić.