15. juna 2024.
Radio televizija Pančevo
Kovin Kultura Najvažnije Vesti

Kovinsko „Novo proleće“ po programu i brojnosti učesnika najbolje do sada

U Kovinu je održana peta po redu sportsko-muzička manifestacija „Novo proleće“. Bogati program festivala i ove godine obuhvatao je takmičarske sportske igre u prirodi, kao i muzički program.

„Ništa neće zaustaviti dolazak novog proleća“ moto je mlade kovinske manifestacije koja iz godine u godinu postaje sve popularnija. „Projekat“ nekolicine entuzijasta iz okoline Kovina otpočeo je prijateljskim roštiljanjem kod jezera Šljunkara, ali je, privlačeći sve veći broj učesnika i posetilaca, ubrzo prerastao u pravi festival. Vodeći cilj prolećnog okupljanja je, navodi jedan od organizatora, Marko Jereminov, jednostavno – celodnevno uživanje u prirodi, dobrom društvu i lepom raspoloženju.

Najnovije izdanje „Novog proleća“ pokazalo se, po programu i brojnosti učesnika, u najboljem svetlu do sada. I ovog puta podrazumevale su se tradicionalne „igre Jupadinije“, u okviru kojih su zainteresovani posetioci imali priliku da se takmiče u različitim sportskim veštinama,rekao je Marko Jereminov Organizator manifestacije.

„Novo proleće“ poznato je i po kvalitetnom muzičkom programu. Za dobru atmosferu pobrinuli su se DJ  Brkati i mladi vokalno-instrumentalni sastav iz Beograda „Škofja Loka“. Osmesi na licima okupljenih sve govore, a narednih godina očekuje se da skup bude još veći i još radosniji, poručuju iz organizacije.

Related posts

U Opštini Kovačica se uspešno sprovodi projekat „Banka hrane“

Predsednik Vučić: Konaković de fakto pozvao na moje ubistvo, u BiH nervozni zbog rezultata

Predsednik Vučić o izborima za EP: Velike stvari su se izdešavale, bio sam u pravu

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija