15. juna 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Srbija Vesti

U Vrtiću „Kekec“ u Pančevu otvorena mala biblioteka

U vrtiću „Kekec“ otvorena je mala biblioteka namenjena svim mališanima koji pohađaju ovaj vrtić. Osnivanje ove biblioteke ima za cilj da deca od najranijeg uzrasta razviju ljubav prema čitanju i knjigama.

Vaspitači i roditelji zajedno rade na tome da deca steknu naviku redovnog čitanja i uživaju u svetu mašte i znanja koji knjige pružaju. Osim toga, biblioteka će organizovati razne aktivnosti poput čitanja naglas, književnih radionica i susreta sa piscima, kako bi dodatno podstakla dečju radoznalost i kreativnost. Istakla je vaspitačica Sanja Aleksić.

Otvaranjem ove biblioteke, vrtić „Kekec“ pokazuje svoju posvećenost obrazovanju i razvoju dece, verujući da je čitanje temelj svakog daljeg učenja i uspeha. Nadamo se da će svi naši mališani uživati u novom kutku za čitanje i da će ova biblioteka postati mesto gde će se rađati ljubav prema knjigama koja će ih pratiti celog života Zaključila je vaspitačica Sanja Aleksić.

Related posts

U Opovu položeni venici

U nedelju, 26. maja nastavlja se akcija besplatnih preventivnih pregleda

Aleksandar Vulin sa visokim rukovodiocem iz Belorusije u Sankt Peterburgu: Belorusija čvrsto podržava teritorijalni integritet i pozicije Srbije 

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija