15. juna 2024.
Radio televizija Pančevo
Izbori 2024 Najvažnije Pančevo Servisna informacija Vesti

U toku radovi na rehabilitaciji opštinskog puta između Pančeva i Dolova

U toku su radovi na rehabilitaciji opštinskog puta broj 5 koji se nalazi na deonici između Pančeva i Dolova. Ova deonica dugačka je 17 kilometara, a radovi će trajati oko 20 dana. Radove je obišao gradonačelnik Grada Pančeva Aleksandar Stevanović.

Gradonačelnik grada Pančeva Aleksandar Stevanović obišao je radove na rehabilitaciji opštinskog puta br. 5 koji se nalazi na deonici između Pančeva i Dolova. Ovo je ujedeno i poslednji opštinski put koji se rehabilituje na teritoriji našeg grada, a na opšte zadovoljstvo stanovnika Starog Tamiša, Dolova i svih naših sugrađana.

Dragoslav Gligorijev ističe da je ova putna rekonstrukcija od velikog zančaja za sve stanovnike Dolova i kaže da će radovi na infrastrukturi  ovog mesta u narednom periodu ići uzlaznom putanjom.

Ova deonica puta dugačka je 17 kilometara, a očekuje se da radovi traju oko 20 dana. Grad Pančevo nastaviće da brine o svojim sugrađanima i da pažljivo osluškuje sve njihove potrebe.

Related posts

Predsednik Vučić čestitao srebrnu medalju Adriani Vilagoš

Diverzantska obuka u 63. padobranskoj brigadi

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin razgovarao sa predsednikom Interpola Al-Raisijem u UAE: Srbija pouzdan i snažan partner u borbi protiv transnacionalnog kriminala

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija