15. juna 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Izbori 2024 Najvažnije Pančevo Vesti

Grad Pančevo u kontinuitetu sprovodi kapitalne investicije

Najvažnijih stvari za građane jer direktno utiče na kvalitet života, a u proteklom periodu rehabilitovano je preko 150 kilometara asfalta na teritoriji čitavog grada Pančeva, uključujući sva naseljena mesta.

Grad Pančevo u kontinuitetu sprovodi kapitalne investicije. Tim povodom Aleksandar Stevanović, nosilac liste „Aleksandar Vučić – Pančevo sutra“ ističe da se drže projekcija iza kojih su stali kao stabilna lokalna samouprava i da ne odustaju od njihove  realizacije. Prilikom obilaska radova u Ulici Dimitrija Tucovića, Stevanović je istakao da je prezadovoljan što na terenu može da se vidi sve ono o čemu su pričali sa našim sugrađanima.

„Više od 30 godina se priča o rekonstrukciji ove ulice. Ovo je jedna od najvažnijih ulica u našem gradu, ulica Dimitrija Tucovića i mislim da svi ljudi koji žive ovde i koji su ovo tražili od nas, kao i veliki broj naših sugrađana koji koriste ovu ulicu jer ona jeste zaista jedna od najfrekventnijih jer vodi i do severne industrijske zone, do severnih sela na teritoriji grada Pančeva, prolaze ovuda i stalnu su nas pitali kada ćemo rekontruisati ovu ulicu, kada će ulica da zasija novim sjajem i da zasija kako ona i treba da sija. Danas vidimo da su radovi u punom jeku. Kako su nam rekli radnici i izvođači radova, radovi su u roku, dinamika se poštuje i radovi će biti izvedeni kako je i najavljeno i mi ćemo imati, pored ulice Cara Lazara koju smo prethodne godinje rekonstruisali takođe na zahtev naših sugrađana, i ovu ulicu kao jednu od najlepših ulica u našem gradu, što ona zaista i zaslužuje da bude“, objašnjava Stevanović.

Putna infrastruktura jedna je od najvažnijih stvari za građane jer direktno utiče na kvalitet života Pančevaca, ističe Stevanović

„Trudili smo se da kroz prethodni period od četiri godine, koliko je na snazi ugovor o javno-privatnom partnerstvu uradimo što više naših ulica, da ih rehabilitujemo, totalno rekonstruišemo, i moram da iznesem brojku, a to je preko 150 kilometara rehabilitovanog asfalta na teritoriji čitavog grada Pančeva, uključujući sva naseljena mesta. Moram da kažem da smo bili vredni i totalno rekonstrisali jedan deo ulice Branka Radičevića, ulicu Cara Lazara, Branka Anovića, Mijala Obrenovića, jedan deo ulice Josifa Marinkovića, ali moram ponovo da kaćem da su u toku radovi na drugom delu ulice Mihaila Obrenovića, ali da to nije sve. Mi nastavljamo da radimo. Ovi projekti jesu zaista ono što je zaista Pančevo sutra. Mi ćemo u budućem periodu raditi i prvi deo ulice Branka Radičevića, Mučeničku ulicu, ulicu Miloša Trebinjca i još sedam, osam ulica koje će u naredne četiri godine zasijati novim sjajem, promeniti totalno uzgled grada Pančeva, jer to je ono što naši sugrađani od nas traže i to je ono što mi moramo da uradimo jer želje naših sugrađana su za nas najvažnije“, naglašava Stevanović.

Stevanović je dodao da se prilikom planiranja radova posebno vodilo računa o bezbednosti u saobraćaju, budući da je Ulica Dimitrija Tucovića jedna od najfrekventnijih u gradu.

Related posts

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin odgovorio Stejt departmentu: Stejt department ne treba da upozorava srpsku državu i njene sudove da sude fer i po zakonu, jer mi to činimo za razliku od njih

Predstavljena retrospektivna izložba 60 godina stvaralaštva Dese Patrov Morar

Odlična saradnja Grada Pančeva i PPU Pančevo se nastavlja

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija