15. juna 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Opet prekinuto glasanje za Studentski parlament Filozofskog fakulteta – ANARHISTI iz OPOZICIJE NASILJEM SPREČILI ODRŽAVANJE IZBORA!

Na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu danas se održava ponovljeno glasanje za članove Studentskog parlamenta Filozofskog fakulteta u Novom Sadu kao i izbori za tri člana Studentskog parlamenta Univerziteta u Novom Sadu.

Međutim, anarhisti iz opozicije koji pripadaju neformalnoj grupi STAV su opet nasiljem i fizičkim napadom sprečili održavanje ponovljenih izbora.

Da manjina teroriše većinu govori činjenica da je na Filozofski fakultet pristiglo pet lokalnih anarhista iz opozicije potpomognuti anarhistima van Novog Sada koji su predvođeni Đilasovim aktivistom Ivanom Bjelićem iz Požege.

https://www.instagram.com/p/C7OL8RqN5SI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

HITNA POMOĆ MORALA DA REAGUJE

Prilikom napada anarhista iz opozicije, fizički je povređena Ivana Macak predsednik studentskog  parlamenta Filozofskog fakulteta u tehničkom mandatu koja je prilikom napada ostala bez svesti

Manir opozicionih političara koji se samo deklarativno zalažu za borbu protiv nasilja, a nasilje sprovode svakog dana se preneo i na izbore koji se dešavaju na Univerzitetu.

S toga možemo da zaključimo da opozicija ima jedan jedini cilj, a to je da celu državu i društvo uveče u vrtlog nasilja, koje će prerasti u novu obojenu revoluciju, jer na redovnim i poštenim izborima ne mogu da očekuju podršku građana.

foto, izvor: nsuzivo.rs

Related posts

Potpredsednik Vlade RS Vulin se sastao zamenikom ministra spoljnih poslova RF

Millennium Team: Novi platani za Grad Vranje

Oduševite ukućane jedinstvenom štrudlom sa ukusom vanile i čokolade

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija