15. juna 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Održano takmičenje „Zdrava škola“ za četvrtake iz Pančeva

U toku je takmičenje “ Zdrava škola” u kome učestvuju učenici četvrtog razreda koje organizuje Službe polivalentne patronažne  Doma zdravlja  pod pokroviteljstvom Grada Pančeva.Takmičenje ima za cilj da na zanimljiv način  deci predstave zdrave stilove života i da prošire svoje znanje o zdravlju.

Na takmičenju  „Zdrava škola” u kome ulestvuju učenici četvrtog razreda a  koje se organizuje poslednjih trinaest u organizaciji  Službe polivalentne patronažne  Doma zdravlja  sa ciljem da prošire svoje znanje o zdravlju .

To je takmičenje svih četvrtaka iz škola u Pančevu , to je jedan projekat koji je osmislila jedna patronažna sestra  uz pomoć ostalih i traje od 2011 godine i ideju je podržao Grad Pančevo.Radi se o zdravstvenom vaspitanju od prvog do četvrtog razreda jer smo prepoznali da je to prekretnica jer deca tada ulaze u pubertet .Mi ih učimo kako da prepoznamo pubertet koje su promene koje se dešavaju i fizičke i psihičke i emocionalno u njihovom telu .Da bismo im približili i da bi bilo zanimljivo osmisli li smo takmičenje i kviz, rekao je  Jelena Mitić glavna sestra Patronažne službe Doma zdravlja.

Posle predavanja biće organizovanoa  međuškolsko takmičenje koje će dati tri ekipe finalista koje će svoje znanje o zdravlju izmeriti u finalu a za najbolje su pripremljene nagrade.

Related posts

Vučić: Sutra je za Srbiju Vidovdan,videćemo ko će stati na stranu pravde protiv moćnih

Jedno zlato i dva srebra u Pančevu zahvaljujući učenicima Mašinske škole

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin nakon Svesrpskog sabora: Srpsko nacionalno pitanje se mora rešavati jedinstveno

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija