20. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti Vršac

Vazduhoplovna akademija: Dan otvorenih vrata – 18. maja

Vazduhoplovna akademija, i ove godine, u svom Trening centru u Vršcu, organizuje Dan otvorenih vrata (Open day).

Dan otvorenih vrata održaće se u subotu, 18. maja, na vršačkom aerodromu, sa početkom u 10 časova. Završetak programa planiran je za 15 časova.

Na samom aerodromu biće izložena flota Vazduhoplovne akademije, kao i prisutno nastavno osoblje koje će pružati odgovore na pitanja zainteresovanih posetilaca.

Pozivamo učenike osnovnih i srednjih škola, njihove roditelje kao i ostale sugrađane da prisustvuju promociji Vazduhoplovne akademije i informišu se o obrazovnim profilima koje nudi Srednja stručna škola, Visoka škola strukovnih studija i programima obuke pilotskog osoblja.

Eksterna nastavna baza na aerodromu Vršac u kojoj se realizuje praktični deo nastave predstavlja jedan od najboljih trening centara u regionu.

Visoko obrazovanje pilota, kontrolora letenja i inženjera održavanja vazduhoplova je prioritet modernih država, a budućnost vazduhoplovstva u Republici Srbiji najviše zavisi od edukacije kadrova kroz program školovanja u skladu sa međunarodnim standardima.

Related posts

Snima se film o Aleksandri Krunić

Prvo internacionalno mažoret takmičenje 11. maja u Pančevu

Odakle vam pravo! Iz Sankt Peterburga poslata poruka Nemačkoj u vezi sa rezolucijom o Srebrenici

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija