20. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Sport Srbija Vesti

Održan 6. panel „Zvezdinog foruma“ u organizaciji Sportskog društva Crvena zvezda

Šesti panel „Zvezdinog foruma“ održan je u organizaciji Sportskog društva Crvena zvezda u Medija centru FK Crvena zvezda na stadionu „Rajko Mitić“ na kojem su prisustvovali treneri klubova crveno-bele porodice.

Zoran Terzić, selektor ženske seniorske odbojkaške reprezentacije Rusije i trener Dinama iz Kazanja, šampiona Rusije, jedan od najuspešnijih odbojkaških trenera na svetu održao je predavanje pod nazivom „Uvek može bolje“ na šestom panelu “Zvezdinog foruma”. On je naglasio da vrline koje krase vrhunske trenere su kontinuitet, ali i rad, disciplina i odlučnost da opstanete u najtežim trenucima.

Davor Kolundžić, jedan od trenera džudo kluba Crvena zvezda istakao je značaj ovakvih predavanja i potvrdio da je Zoran Terzić jedan od vrhunskih stručnjaka u svojoj oblasti.

Na kraju predavanja specijalni trofej Zoranu Terziću, za razvoj i unapređenje odbojke, afirmaciju ujedinjujuće snage SD Crvena zvezda, dosledno i dostojanstveno predstavljanje srpskog sporta i Republike Srbije, u ime Sportskog društva Crvena zvezda uručio je Zoran Avramović, generalni sekretar.

Related posts

Mijailović: Predsednik Vučić pomaže KK Partizan

Dinamo sutra u Pančevu dočekuje Radnički iz Zrenjanina u polufinalu Kupa Vojvodine

SBPB Vršac kao primer dobre prakse – preventivni ginekološki pregledi za pacijentkinje bolnice

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija