28. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Obeležen Dan škole „Goce Delčev“ u Jabuci

Osnovna škola „Goce Delčev“ iz Jabuke organizovala je povodom Dana te ustanove veliku priredbu u Domu kulture na kojoj su učestvovali svi učenici. Direktorka škole Biljana Đurović uručila je na svečanosti priznanja đacima koji su u ovoj školskoj godini osvojili nagrade i priznanja na takmičenjima.

Osnovna škola „Goce Delčev“  u Jabuci postoji od 1912. godine. Za 112 godina postojanja škola je osvojila  brojna priznanja, a tokom ove školske godine deca su se sa opštinskih i republičkih takmičenja vratila sa brojnim nagradama.

Organizovati ovakvu priredbu vrlo je zahtevno, ali kada vidimo koliko su deca srećna što su imala priliku da  pokažu šta znaju svojim roditeljima i drugarima, sve ostalo nije važno. Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez pomoći Doma kulture i Mesne zajednice, istakla je direkorka Osnovne škole „Goce Delčev“ Biljana Đurović.

Svečanom priredbom nije završena nedelja obeležavanja Dana škole. U četvrtak i petak biće organizovane brojne sportske, ali i kulturne aktivnosti.

Related posts

Velika pobeda Železničara protiv Voždovca

„Galebov trofej Beograda“ u tekvondou održaće se za vikend u Beogradu

Momirović: Kina drugi najvažniji ekonomski partner Srbije,cilj povećanje razmene

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija