26. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Od sada kupovina karata  Pantransporta moguća i preko sajta 

Od ovog meseca korisnicima svojih usluga Pantransport omogućava kupovinu ili dopunu mesečne karte preko svog sajta. Na ovaj način želeli su da izađu u susret svojim putniciam da ne moraju da dolaze do autobuske stanice krajem svakog meseca kako bi uzeli kartu, već da to mogu da učine i iz svojih domova.

U Pantransportu uvek se trude da  omoguće svojim putnicima veći komfor i to ne samo  tokom vožnje autobusima, već sada i kupovinom pojedinčanih ili mesečnih karata. Naime, od ovog meseca putnici koji koriste usluga pančevačkog autoprevoznika karte mogu kupiti i preko sajta.

– Od maja meseca smo pokrenuli aplikaciju da naši putnici, fizička lica mogu da produže mesečnu kartu preko našeg sajta. Prvo treba da se registuju, bitno je napomenuti da prilikom registracije da se unosti ime i prezime korisnika te mesečne karte. Unosi se i mail adresu na koju stižu parametri koji će se koristiti prilikom kupovine mesečne karte. Registracija se vrši samo prvi put, povezuje se broj mesečne kartice sa JMBG. Na sajtu postoji i uputstvo koje naši korisnici treba da pročitaju, procedura je jednostavna. Naši korisnici mogu da biraju opciju da li će kupiti celu ili polovinu mesečne karte,rekao je Voja Savičić – direktor Pantransporta

Svi koji žele karte i dalje da kupuju ili dopunjuju na šalterima na glavnoj autobuskoj stanici  moći će to da rade kao i do sada. Kupovinom preko sajta prate se savremene tendencije, ali se omogućava i kupovina iz svojih domova.

– Mogu iz svojih kuća preko mobilnih telefona da kupe mesečnu kartu da ne čekaju u redovima. Mogu nezavisno i od početka prodaje mesečne karte, recimo 23. u mesecu da kupe kartu  da ne čekaju taj 25. dan u mesecu.  To je jedan viši kvalitet usluga, rekao je Voja Savičić – direktor Pantransporta.

Prema rečima Voje Savičića, zasada nije moguće preko sajta menjati relaciju na mesečnoj karti. Za tu proceduru treba i dalje doći do prodajnog mesta na glavnoj autobuskoj stanici.

Related posts

Koncert poznatog violiniste Andre Rieu, 24. novembra u Štrak areni

Kolektivni Zapad pripremio „savršenu oluju“ protiv Srbije, uradili smo najviše moguće

Autobusi Pantransoprta tokom praznika po nedeljnom redu vožnje

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija