20. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Kultura Najvažnije Pančevo Vesti

Muzička škola „Jovan Bandur“ proslavila Dan škole koncertom u Kulturnom centu

Muzička škola „Jovan Bandur“ proslavila je Dan škole koncertom u Kulturnom centu. Učenici, koji su nagrađivani na proteklim takmičenjima, pokazili su svoje umeće i zbog čega su najbolji u državi.

Kao i svake godine Muzička Škola “Jovan Bandur” iz Pančeva organizovala je veliki koncert u Kulturnom centru povodom dana škole. Ovaj put pred prepunom salom Kulturnog centra  priliku da  pokažu šta su sve naučili tokom godine imali su ansabli muzičke škole ali I najbolji solisti istakla je Jelena Cvetić  direktorka Muzičke škole “Jovan Bandur”

Muzička Škola “Jovan Bandur” ima I izdovjena odeljena u selima na teritoriji jgrada Pančeva a deca koja ih pohađaju redovno donose prestižne nagrade  sa takmičenja na koja idu, rekla je Jelena Cvetić.

Muzičku školu “Jovan Bandur” u školskoj 2023/24. Godini upisalo je 767 učenika. Trenutno broji 112 zaposlenih, a učenici su tokom ove školske godine na domaćim I međunarodnim takmičenjima osvojili 219 nagrada.

Related posts

Petković: Nakon poraza za članstvo u SE, Kurti nastavlja sa terorom nad Srbima

Zbog čega pojedinci pate od prolećne depresije?

SKANDAL – Dinkovi jurišnici u pohodu na srpsku zastavu!

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija