27. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Prvi regionalni vinski festival u Pančevu od 24. do 26. maja

Prvi regionalni vinski festival u Pančevu donosi vrhunska vina, hranu i muziku
U Narodnoj bašti od 24. do 26. maja 2024. godine, pančevci i posetioci iz okolnih mesta imaće priliku da uživaju u nezaboravnom vinskom iskustvu tokom festivala „Wine Weekend“.
Ovaj festival označava početak jedinstvenog kulturnog događaja u Pančevu, na kome će se okupiti preko 30 renomiranih izlagača vina i hrane. Pored širokog spektra vina i ukusne hrane, posetioci će moći da se prepuste raznovrsnom muzičkom programu, u okviru koga će nastupiti Pančevački kamerni orkestar „Panartist“, Tamburaški orkestar Pančeva pod upravom Mihajla Jovića, Hor „Vokal kids”, Alex B. i „The Fergusons“, „Dejan Petrović Big Band”, kao i Festivalski orkestar i hor „Virtuozi“ pod dirigentskom palicom maestra Bojana Suđića.
Poseotioci će imati priliku da probaju i otkriju razlike u teroarima južne Srbije, Šumadije, Fruške gore i naravno, Banata, kao i da uživaju u njima uz savršeno uparivanje s raznovrsnim sirevima i delikatesima.
Svi muzički programi su besplatni, dok će za degustaciju vina biti obezbeđene čaše koje se mogu iznajmiti na samom događaju uz depozit (500 dinar), koji će biti vraćen po povraćaju čaše.
Ne propustite priliku da se pridružite ovom jedinstvenom vinskom iskustvu i uplovite u svet vrhunskih vina, ukusne hrane i fantastične muzike na festivalu „Wine Weekend“ u Pančevu!
Projekat sprovodi Turistička organizacija Pančeva uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, a pokrovitelj fetivala je Grada Pančeva.

Related posts

Vršac: Aktivnosti povodom Svetskog dana osoba sa autizmom

Rukometna reprezentacija Srbije slavila protiv Bugarske

U Plandištu otvoren prvi „Plandeks kup“

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija