28. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin o promociji Velike Albanije u Atini

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin o promociji Velike Albanije u Atini: Veliku Albaniju mogu da zaustave samo Srbi i Srpski svet, ali i Grci, dragi naši Grci, mislite o tome.

„Kada sledeći put Vlada Grčke bude razmišljala o priznanju takozvanog Kosova,  neka se sete kako izgleda doček Edija Rame u sred Atine. Ono što Rama nije mogao da doživi u Tirani doživeo je u Atini. Priznanje takozvanog Kosova od strane vlasti Grčke, pa i prijem Prištine u Savet Evrope bi bio nemerljiv doprinos Vlade Grčke i Dore Bakojani stvaranju Velike Albanije. Veliku Albaniju mogu da zaustave samo Srbi i Srpski svet, ali i Grci, dragi naši Grci, mislite o tome“, poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin reagujući na održan skup u Atini albanske imigracije na kome se obratio premijer Albanije Edi Rama uprkos protivljenju grčkih vlasti.

Related posts

Zahvaljujući sredstvima Kompanije NIS Mašinska škola Pančevo kupila 15 kompjutera

Vaterpolo Klub „Jezero“: Neizostavni deo sportske scene Bele Crkve

Nastavljeno takmičenje u amaterskom futsalu

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija