28. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Izbori 2024 Politika Vesti

Miloš i Čanak – Koalicija za nezavisnu Vojvodinu

Tekst i foto: 24sedam

Miloš Jovanović i njegovi koalicioni partneri žele „Slobodan Novi Sad“ u nezavisnoj državi „Vojvodina“ i to je glavni cilj njihovog zajedničkog izlaska na izbore.

Miloš Jovanović lider Novog DSS-a pokazao je svoje pravo lice i na lokalnim izborima u Novom Sadu ušao je u koaliciju sa strankama koje se otvoreno zalažu za nezavisnost Vojvodine.

Izbornu koaliciju „Udruženi za slobodan Novi Sad“ čine Novi DSS, Poks, Liga Socijaldemokrata Vojvodine koju je osnovao Nenad Čanak, zatim Građanski pokret Bravo koji predvodi čuveni srbomrzac Brajan Brković, kao i stranke iz koalicije „Srbija protiv nasilja“ koju je osnovao Dragan Đilas.

Kako je moguće da Miloš Jovanović koji sebe u javnosti predstavlja patriotom ide na izbore u koaliciji sa otvorenim lobistima za nezavisnost Vojvodine poput Nenada Čanka i Brajana Brkovića, ali i svih ostalih koji se zalažu za priznavanje lažne države Kosovo, ukidanje Republike Srpske, priznavanje nepostojećeg genocida u Srebrenici, uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji…

Miloš Jovanović i njegovi koalicioni partneri žele „Slobodan Novi Sad“ u nezavisnoj državi „Vojvodina“ i to je glavni cilj njihovog zajedničkog izlaska na izbore.

Konzervativni pokret „Naši“ postavlja pitanje Milošu Jovanoviću da li bi smeo da i u Francuskoj izađe na izbore sa separatistima koji se zalažu za nezavisnost Korzike?

Related posts

Putin: Teroristički napad u Moskvi izveli radikalni islamisti

NIS sponzor prve FIDA šahovska olimpijada za osobe sa invaliditetom

Koncert poznatog violiniste Andre Rieu, 24. novembra u Štrak areni

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija