20. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Izbori 2024 Politika Srbija Vesti

Trajković Pokret socijalista o Ćutinom divljanju u saobraćaju: Đilas i Ćuta ne samo da su bahati i da baljezgaju po skupštini, već su prava pretnja i za saobraćaj

„Aleksandar Jovanović Ćuta, baš kao i njegov gazda Dragan Đilas ima tu sklonost da napada i vređa srpsku policiju. Baš kao što je Dragan Đilas psovao i vređao policajce koji su samo radili svoj posao i nisu dozvolili ludačko divljanje Dragana Đilasa u saobraćaju, tako i polu pijani Ćuta nije želeo da poštuje saobraćajne propise. 

Svaka čast pripadniku policije koji je odreagovao profesionalno, uz to da smatram da je trebao gospodina Ćutu da podvrgne alko-testu, jer se iz Ćutinog ponašanja videlo da je popio mnogo više od tri vinjaka. 

Đilas i Ćuta ne samo da su bahati i da baljezgaju po skupštini, već su prava pretnja i za saobraćaj“, poručio je kandidat Pokreta socijalista za odbornika Skupštine grada Beograda sa liste „Aleksandar Vučić-Beograd sutra“, Vladimir Trajković.

Related posts

Bezbednost i vrhunska zabava u jednom na EXIT festivalu

Novi maloprodajni objekat kompanije NIS na auto-putu „Miloš Veliki“

Ministar Vučević otvorio Centar za obuku i testiranje u Centru za razminiranje u Velikoj Moštanici

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija