26. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Izbori 2024 Najvažnije Srbija Vesti

Miloš Vučević : Važno je da se Srbija razvija

Grad Novi Sad, kao i cela naša država, nastavljaju sa uspešnim i ubrzanim razvojem. Prošlo je vreme onih koji su uništavali zemlju i zatvarali fabrike, poručio je, u Kaću, predsednik Vlade Republike Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević.

-Grad Novi Sad, kao i cela naša država , imaju  sigurnu sutrašnjicu i sigurnu budućnost. U prethodnih 12 godina radili smo dobro, vredno i odgovorno, i u narednom periodu, nastavićemo da razvijamo naš grad i našu zemlju, poručio je , iz Kaća, predsednik Vlade Republike Srbije i predsednik Srpske napredne stranke, Miloš Vučević. Vodiće se , kako je naveo Vučević, politika, usmerena, u interesu svih građana , s posebnom pažnjom na običnog čoveka, rekao je Miloš Vučević- predsednik Vlade Republike Srbije.

Premijer i predsednik Srpske napredne stranke, Miloš Vučević, naglasio je, da će se, posebno voditi računa o zdravstvu , i zdravlju gradjana.

Komentarišući delovanje opozicije, prvi čovek Vlade Srbije i najveće partije, Miloš Vučević, kaže da su se, svi oni, koji su  uništavali Novi Sad, objedinili na jednoj listi,da bi ponovo urušili i naš grad  i zemlju.

Predsednik Vlade i prvi čovek Srpske napredne stranke, Miloš Vučević, zajedno sa stranačkim kolegama, i predstavnicima koalicione liste „Aleksandar Vučić- Novi Sad sutra “, posetio je  Sajam ženskog stvaralaštva u Kaću. Na kraju posete, Vučević je, pred velikim brojem gradjana, poručio- „ Naš zadatak je borba za bolji život svih gradjana. To je naš zadatak i obećanje. Zato, u nove pobede! Za naš Kać, za naš Novi Sad , i jedinu našu otadžbinu Srbiju, poručio je Vučević!

Foto:Tanjug

Related posts

Vučević:Narod koji je ovo prošao, ne može biti narod dželata, nego narod žrtva

Jedan pijan, drugi razbojnik, a obojica lopovi!

Izloženi radovi Daniele Fulgosi  u Narodnom muzeju u Beloj Crkvi

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija