28. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Ekologija Kultura Vesti Vršac

U Domu vojske otvorena izložba dečijih radova „Budimo i eko i važan neko“

U Domu vojske otvorena je izložba dečijih radova „Budimo i eko i važan neko“, koja je realizovana u saradnji Predškolske ustanove „Čarolija“ i Kulturnog centra Vršac.

Izložba je istakla važnost ekološke svesti i odgovornosti prema zaštiti životne sredine, a nastala je kroz program „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“, podržan od strane Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine, čiji je cilj podizanje ekološke svesti među mladima i podsticanje aktivnosti koje doprinose čistijem i zelenijem okruženju u školama i lokalnim zajednicama.

Ovom izložbom naglašena je i važnost podrške najmlađima kako bi se izgradila održiva budućnost za sve nas. Njihovo iskustvo i edukacija o ekologiji predstavljaju ključ za stvaranje zdravijeg i održivijeg društva. Sjajni dečiji radovi, prikazani na izložbi, podsetili su nas, u najboljem smislu, da je briga o životnoj sredini zajednička odgovornost svih nas, a posebno onih koji se bave obrazovanjem i vaspitanjem najmlađih.

Related posts

Crveni krst Pančevo: u susret Svetskog dana zdravlja

NASTAVLjENA PODRŠKA KOMPANIJE NIS GRADU ČAČKU

MUP: Vest da je pretučena inspektorka u Kraljevu je lažna

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija