28. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Tokom praznika na teritoriji grada Pančeva  evidentirano 1405 saobraćajnih prekršaja

Pripadnici saobraćajne policije, tokom šestodnevne akcije pojačane kontrole za vreme praznika, na teritoriji Srbije kontrolisali su više od 57.000 vozila i otkrili oko 25.000 prekršaja. Na teritoriji grada Pančeva  evidentirano je 1405 saobraćajnih prekršaja. Tokom ovog perioda dogodilo se  7 saobraćajnih nezgoda, kaže Dragan Vasilić zamenik komandira saobraćajne policijske ispostave Pančevo.

U periodu od 25. aprila do 7. maja pripadinici saobraćajne policije su uz maksimalnu upotrebu svih raspoloživih uređaja  pojačano  kontrlisali saobraćaj. Tokom ovog perioda  na teritoriji grada Pančeva  evidentirano je  1405 saobraćajnih prekršaja, rekao je za RTV Pančevo Dragan Vasilić, zamenik komandira  saobraćajne policijske ispostave Pančevo.

Prema rečima Dragana Vasilića u navedenom periodu i pored pojačane kontrole saobraćaja dogodilo se više saobraćajnih nezgoda, a u jednoj je jedna osoba izgubila život.

U narednom periodu Uprava saobraćajne policije nastaviće sa otkrivanjem najtežih  prekršaja koji dovode do najtežih posledica u  saobraćajnim nezgodama, a sve to kako bi svi učesnici u saobraćaju bili što bezbedniji, zaključio je Dragan Vasilić.

 

Related posts

Gradonačelnik Stevanović i predsednik Skupštine grada Pančeva Kiš uputili Uskršnju čestitku

U Barandi i Sakulama održana akcija davanja krvi

VJT Pančevo: Podignuta optužnica zbog ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija