26. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Izbori 2024 Pančevo Vesti

Maja Vitman: Pančevo nastavlja da ide velikim koracima napred

Zahvaljujući kontinuiranoj i dobro vođenoj politici kako države, tako i pokrajine i Grada Pančeva u poslednjih 10 godina realizovano je mnogo kapitalnih projekata u našem gradu. Nakon izbora nove Pokrajnske vlade sa ovom praksom se ne prekida, a i Pančevo nastavlja da ide velikim koracima napred i nastaviće da aplicira za novac iz pokrajisnkog budžeta.

Gradska menadžerka Maja Vitman prisustvujući sednice nove Vlade Autonomne pokrajine Vojvodine rekla je da se nada da će se trend realizacije kapitalnih projekata nastaviti, te da će se iz pokrajinskog budžeta i dalje finansirati veliki projekte poput Ulice kneza Lazara, internističkog bloka i drugih.

Dokaz  koliko je bitno imati dobru Vladu i Vladu kontinuiteta je zgrada Zavoda za javno zdravlje u Pančevu, koja je upravo ove godine završena.

Maja Vitman ne sumnja da će se ovakav trend i nastaviti, jer kako je navela, grad Pančevo ima već spremne velike projekte i čeka konkurse kako bi aplicirala za njih.

Related posts

Takmičari kluba podvodnih aktivnosti „Bela Crkva“ – uspešan nastup na Prvenstvu Srbije i Vojvodine

Janik Siner odustao od Mastersa u Rimu

Predsednik Vučić: EU strateško opredeljenje Srbije koje se neće menjati

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija