26. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Pančevo Sport Vesti

Železničar može da bude ponosan na svoje mlađe kategorije. Pioniri su ubedljivo prvi u Pionirskoj ligi Vojvodine „jug“, a dobro napreduju kadeti i omladinci.

Bave se u klubu dosta i mlađim uzrasnim kategorijama, jer misle na budućnost, a nedavno je organizovan i jedan događaj međunarodnog karaktera.

Najmlađi iz škole fudbala Železničara dočekali su početkom nedelje vršnjake iz akademije slavnog grčkog kluba AEK-a iz Atine.

Na teren su najpre istrčali igrači rođeni 2013. i 2014. godine, potom su okupljenima u Pančevu sve što znaju pokazali dečaci rođeni 2011. i 2012. godine, a na kraju, snage su odmerili momci iz generacije 2009/10.

Treneri Miloš Đurić, Nikola Svilarević, Dragan Alavanja i Branislav Katanić mogli da vide i ocene svoje igrače i u jednoj međunarodnoj utakmici koja je izazvala veliku pažnju među svim ljubiteljima sporta u Pančevu.

-Zahvaljujemo se našim dragim prijateljima iz Grčke što su došli u Srbiju i posetili naš grad. Kako su sami rekli, oduševljeni su prijemom i gostoprimstvom, a već smo dobili poziv da gostujemo u Atini – istakao je Petar Počuča, kome pripadaju najveće zasluge za organizaciju ovog događaja.

Related posts

Predsednik Vučić sa ambasadorom Kine: S nestrpljenjem čekamo posetu predsednika Sija

Opovo: Zatvarenje ulica zbog Dana opštine Opovo

Predsednik Vučić: Uputiću pismo predsedavajućem Generalne skupštine UN o kršenju procedura

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija