30. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Kultura Najvažnije Pančevo Vesti

Bogat program povodom Dana Muzičke škole „Jovan Bandur“

Pančevačka Muzička škola „Jovan Bandur“  za naredni period pripremila je bogat kulturno-umetnički program. Ovaj program će početi humanitarnim bazarom, koji je planiran za 9.maj, nakon čega će uslediti koncert koji će biti održan u istog dana.

Kao i svake godine povodom Dana škole ,Muzička škola „Jovan Bandur“ u Pančevu  pripremila  je  bogat i zanimljiv program prilagođen svim generacijama. Prema rečima Jelene Cvetić, direktorke ove obrazovne ustanove, maj mesec je pun vannastavnih aktivnosti i raznovrsnih događaja koji omogućuju da svi posetioci uživaju u umetnosti i muzici, promovišući kulturnu baštinu i talente  učenika.

– Povodom Nedelje žalosti  koja je posvećena žrtavama iz Osnovne škole “Vladislav” Ribnikar”, Muzička škola “Jovan Bandur” oraganizuje I bazar koji će biti održan u četvrtak 9. maja, a sva prikupljena sredstva predodređena su u humanitarne svrhe, rekla je Jelena Cvetić

Muzička škola “Jovan Bandur” poziva sve zainteresovane da dođu i podrže svu decu ali i profesore  koji su se za ove koncerte pripremali čitave godine.

Related posts

BELA CRKVA: Deo Glavne ulice pored Gradskog parka od sutra zatvoren za saobraćaj

MUP: Otkriven veći broj krivičnih dela pranja novca i poreskih utaja

Profesori koji se bore protiv studenata bez podrške kolega!

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija