20. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Zdravo gubljenje kilograma

Dovoljna je zdravstvena knjižica i overen uput od izabranog lekara da zakažete pregled u Savetovalištu za ishranu koje se nalazi u  Zavodu za javno zdravlje Pančevo .Najvažnije da doneti  odluku da želite da se zdravo hranite  I tako mršavite.

 Od nedavno je pri Zavodu za javno zdravlje Pančevo počelo sa radom savetovalište za ishranu koje je namenjeno deci i odraslima. Na pravilan način uz sve laboratorije analize,  pod kontrolom  lekara specijalista mršavi se na zdrav način.

„Savetovalište za ishranu radi četvrtkom od 8 do 12 i dolazi se sa uputom lekara opšte prakse ili  sa pedijatrom i laboratorijskim analizama i urinom“, kaže dr Snežana Đurić.

Nije lako uskladiti loše navike i preći na pravilan i zdrav naćin života.Doktorka Snežana Đurić objašnjava kako svakom pacijentu pravi jelovnik koji je za njega prihvatljiv kako bi istrajao i smnajio broj kilograma.

„Prvo uradim anketu pored samog pregleda da vidimo inače kakve su navike jedne oseobe kada jede i šta jede i onda preporuke pravilne ishrane malo to korigujemo i ubacijemo namirnice koje bi trebalo malo više da koristimo a koje treba izbaciti. Imaju dve voćne užine se jedu zasebno i to je za one koji su uzimali slatkiše i grickalice ćemo zameniti voćkama koje će ih držati site a uneće vitamine i minerale koji su im neophodni“, rekla je dr Snežana Đurić

Dovoljna je zdravstvena knjižica i overen uput da zakažete pregled u Zavodu za javno zdravlje Pančevo i naravno da doneset odluku da želite da se zdravo hranite .

Related posts

Zvezdini prvotimci bruse formu na OTC u Mađarskoj

Fudbaleri Borca iz Starčeva osvajači Kupa FSP Pančeva posle pobede protiv Bak-a

Grad Vršac organizuje koncert povodom uskršnjih praznika „Uskršnja romansa“ na češkom i srpskom jeziku

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija