26. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Sport Vesti

Džudo klub Tamiš organizovao turnir za decu

Džudo klub Tamiš iz Pančeva tradicionalno organizuje klupske turnire na kraju svakog meseca. Turnir koji je održan uoči uskršnjih praznika, a koji je organizovan u znaku najradosnijeg hrišćanskog praznika, okupio je više od 60 dece iz cele Srbije.

Džudo klub Tamiš iz Pančeva nastavlja sa sjajnom promocijom ovog sporta. Turnir koji je organizovan uoči Uskrsa u prostorijama ovog kluba ponovo je okupio veliki broj ljudi, kako takmičara, tako i gledalaca. S tim u vezi, organizatori turnira su se potrudili da najradosniji hrišćanski praznik obraduje i sve učesnike ovog takmičenja, za koje su spremili prikladne poklone, kaže Tatjana Bevc Lalić, trener džudo kluba Tamiš.

– Ovaj turnir je održan u znaku Uskrsa, pa je samim tim i radosniji za decu. Svaki takmičar će osim zaslužene medalje, dobiti jaje i jabuku. Ovi naši klupski turniri su veoma posećeni, i mi ćemo se truditi da tako i ostane.

Među brojnim mališanima koji su učestvovali na turniru našli su se Kosta Stevanović i Miloš Marčetić, koji su tek nedavno počeli sa treniranjem ove plemenite veštine.

Plodovi truda, rada i napora koji članovi džudo kluba Tamiš iz Pančeva svakodnevno ulažu u decu i promociju ovog sporta među najmlađom populacijom vidljivi su svakim novim turnirom sve više. Nema sumnje da je ova sportska organizacija pravi primer na koji način treba promovisati sport među decom, i da će njihov svakodnevni rad sa njima, sutra Srbiji doneti neke nove šampione i šampionke.

Related posts

Predsednik Vučić: Dobre i otvoreni razgovori sa Trokazom

U Omoljici održano opštinsko takmičenje „Šta znaš o saobraćaju“

Rafinerija nafte Pančevo jedna od najmodernijih i najnaprednijih u ovom delu Evrope

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija