26. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Hronika Pančevo Vesti

VJT: D.S. iz Grocke pod istragom zbog krivičnog dela

Više javno tužilaštvo u Pančevu je dana 4. maja 2024. godine donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D.S. (rođen 2005. godine) iz Grocke zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela obljuba sa detetom i zlostavljanje i mučenje.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je u periodu od marta 2024. do 2. maja 2024. godine u Pančevu, u napuštenoj kući u naselju Strelište, u više navrata izvršio obljubu sa detetom (rođena 2010. godine), zlostavljao je i postupao na način kojim se vređa ljudsko dostojanstvo tako što ju je svakodnevno tukao i fizički maltretirao.

Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog u trajanju do 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke i obaviti potrebna veštačenja.

Related posts

Millennium Team postao vlasnik hotela Jugoslavija

Premijer Vučević u Trstu: Evropska unija nepotpuna bez Zapadnog Balkana

Dom zdravlja: Iskoristi priliku – ne propusti HPV vakcinu

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija