27. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Vesti

POLITIČKI BUĆKURIŠ – Novosadska opozicija bez programa i ideje, od autonomaša do monarhista, a jedini cilj gradska kasa!

foto: Foto: Screenshot YouTube RTV/Kanal9/SPONoviSad/K1 Televizija/Ilustracija

Danima traju maratonski pregovori novosadske opozicije, koji će na kraju najverovatnije rezultirati koalicijom koju će činiti dvanaest stranaka i pokreta.

Da novosadska opozicija nema ni program ni ideje govori činjenica da “veliki legalisti“ i “branioci“ Kosova i Metohije Novi DSS Miloša Jovanovića može u koaliciju sa LSV Nenada Čanka koja se zalaže za nezavisno Kosovo, kao i za Republiku Vojvodinu.

U isto vreme zajedno mogu monarhisti Vlade Jelića iz POKS-a i anarhisti Brajana Brkovića iz pokreta Bravo.

Draganu Đilasu i SSP ne odgovaraju izborni uslovi u Beogradu, ali zato samo stotinak kilometara severnije, u istoj državi sa istim medijima i sa istim zakonodavstvom sve je potaman.

Ono što ostaje za sada nepoznanica jeste nosilac liste kao i politički program i šta je to što ova koalicija nudi Novosađanima ukoliko dođe na vlast.

Politički program i cilj ne može biti samo osvajanje pune gradske kase, s toga novosadska javnost se nada da će imati priliku da se do 2. juna upozna sa političkim programom ove koalicije.

KO ČINI NOVU OPOZICIONU KOALICIJU U NOVOM SADU?

Na listi će se naći kandidati Đilasovog SSP, Narodnog pokreta Srbije, Demokratske stranke, Stranke centar Srce, GP Bravo, Zeleno-levog fronta, PSG, POKS, NDSS, LSV, Ekološkog ustanka i Pokreta za preokret.

nsuzivo.rs

Related posts

Aleksandar Vulin odgovorio Kurtiju: Srbija ima više dronova nego što on ima turskih Barjaktara i američkih Džavelina

6 razloga da krenete na rafting Tarom što pre!

Predsednik Vučić nastavlja sastanke u Njujorku, glavna tema rezolucija o Srebrenici

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija