20. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Gradonačelnik Stevanović i predsednik Skupštine grada Pančeva Kiš uputili Uskršnju čestitku

U ime Grada Pančeva i lično ime, Aleksandar Stevanović gradonačelnik i Tigran Kiš predsednik Skupštine, svim sugrađanima uputili najiskrenije čestitke sa željom da Uskrs provedu ispunjen radošću. U čestitki se kaže : Poštovane sugrađanke i sugrađani,srdačno vam čestitamo najveći hrišćanski praznik, Vaskrsenje Gospoda Isusa Hrista.  Praznik nad praznicima, u kome slavimo radost večnog života, proslavite u zdravlju, miru i blagostanju sa vašim najbližima, negujući veru i tradiciju i snažeći zajedništvo, poverenje i ljubav. Vaskršnji praznici neka budu nadahnuće međusobnog razumevanja, uvažavanja i poštovanja i motiv da činimo dobro kako bismo bili bolji ljudi. Radost povodom Hristovog vaskrsenja neka nam bude putokaz  da u slozi i verom prebrodimo sve teškoće. Hristos vaskrse!

Related posts

RULJA ALBANACA PRETUKLA I OPLJAČKALA SRPSKOG MLADIĆA! Dok se predsednik lavovski bori u UN da dokaže celom svetu njihove zločine, oni nastavljaju sa napadima!

Vršac: Radovi na uređenju trotoara u Gundulićevoj ulici

Grad Vršac, potpisao je Ugovor o sufinansiranju Programa energetske sanacije porodičnih kuća i stanova, sa Ministarstvom rudarstva i energetike, čija vrednost iznosi 11.250.000 dinara.

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija