27. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Kultura Pančevo Srbija Vesti

Tamiški kej i ove godine izabran za obeleživanje Prraznika rada

Za proslavu prvomajskih praznika u Pančevu se mogu izabrati neka od gradskih izletišta. Posetili smo jedno od popularnijih mesta za odmor Tamiški kej, gde su Pančevaci i ove godine odlučili da obeleže Praznik rada.

Oblačno nebo i naleti olujnog vetra Pančevcima ipak nisu pokvarili Prvomajske praznike. Oni koji neradne dane nisu iskoristili za kraće putovanje ili izlet van grada, mesto za odmor i uživanje pronašli su u pančevačkoj „gradskoj oazi“ . Kao i prethodnih godina, kako mlađi, tako i stariji sugrađani, odlučili su da Praznik rada obeleže druženjem i nezaobilaznim roštiljem na keju pokraj Tamiša. I sami smo se uverili, da su pogled na reku, ukusna hrana, dobra muzika i društvo porodice i prijatelja dobitna kombinacija za prvomajsku proslavu.

Mnogi Pančevci će i drugi maj provesti na sličan način. Raduje ih, kako kažu što će moći da spoje prvomajske praznike sa Uskrsom, tako da će  imati dovoljno vremena da se odmore pre povratka svakodnevnoj rutini.

Related posts

Starčevački dani knjige od 8. do 16. aprila

Đoković ostao prvi teniser sveta

Uspeh takmičara AK Spartak iz Opova

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija