27. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Hronika Pančevo Vesti

Viši sud u Pančevu odredio pritvor D.B iz Alibunara osumnjičenom za ubistvo

Više javno tužilaštvo u Pančevu je dana 30.4.2024. godine donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D.B. (rođen 1985. godine) iz Alibunara zbog postojanja osnova sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27.4.2024. do 29.4.2024. godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D.S. (rođene 1982. godine) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u ul. Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo nasilje u porodice za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od pet do petnaest godina.

Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Related posts

Rasprava o rezoluciji o Srebrenici na GS UN najverovatnije se ponovo odlaže

MUP: Vest da je pretučena inspektorka u Kraljevu je lažna

Predsednik Vučić : Vaskrs – naš izvor snage da damo najbolji odgovor velikim izazovima

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija