30. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Srbija Vesti

Međunarodni dan rada i Uskrs, za mnoge građane predstavljaće mini odmor

Najveći hrišćanski praznik, Uskrs, ove godine pada neposredno nakon Međunarodnog praznika rada. S tim u vezi, razgovarali smo sa građanima Pančeva i Kovina, kako bismo saznali na koji način će oni provesti predstojeće neradne dane.

Međunarodni dan rada i Uskrs, za mnoge građane predstavljaće mini odmor. S obzirom na to da su ova dva praznika vremenski blizu, te se ove godine spajaju i za mnoge su neradni dani. S tim u vezi, pitali smo građane Pančeva i Kovina kako će provesti predstojeće slobodne dane.

Kao i svake godine, većina građana će Uskrs provesti kod kuće i u krugu porodice, dok je 1. i 2. maj tradicionalno rezervisan za kampovanje, izlete i putovanja.

Na kraju, možemo zaključiti da će većina građana Pančeva i Kovina 1. i 2. maj iskoristiti kako bi se pre svega odmorili, a zatim i pripremili Uskršnju trpezu. Mladi će, s druge strane, predstojeće neradne dane iskoristiti kako bi sa prijateljima otišli na izlet, a već tradicionalno rezervisano mesto za tako nešto biće Tamiški kej u Pančevu koji će i ove godine, verujemo, biti prepun.

Related posts

Potpredsednik Vlade RS, Vulin: Prijateljstvo Srbije i Kine je čelično jer smo ga iskovali u vatri

Prva pomoć u prirodi

Ivana Macak, predsednica Studentskog parlamenta Filozofskog fakulteta: Uprava fakulteta jasno stavila target na moje ime i moje lice, a oni su adresa kojoj studenti treba da se obrate

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija