28. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Servisna informacija Srbija Vesti

Autobusi Pantransoprta tokom praznika po nedeljnom redu vožnje

Tokom predstojećih Prvomajskih i Vaskršnjih praznika autobusi Pantransporta saobraćaće po redu vožnje za nedelju. Od 1. maja starotovaće i sezonska linija prema Devojačkom bunaru.

U Pantransportu tokom praznika očekuju znatno manje putnika, zato će autobusi  od  01.  do ponedeljkom 06.maja  na svim međumesnim i gradsko-prigradskim linijama saobraćati  prema režimu reda vožnje za nedelju i dane državnih praznika.

„Ove godine se poklapaju Vaskršnji praznici sa onima oko Prvog maja tako da očekujemo znatno manje putnika pre svega djaka koji će biti na raspustu a i roditelji će spojiti neradne dane.  Od 1. maja zaključno sa 6. majem na svim linijama saobraćati po nedeljnom redu vožnje, biće najminimalniji obim saobraćaja, a od utorka 7. maja vraćamo se na redovan režim saobraćaja“, rekao je Ivan Cvetanović – šef saobraćaja u Pantransportu.

Tokom Prvomajskih praznika uvode se polasci na sezonskoj liniji Pančevo  – Devojački bunar i to: 01. i 02.maja  polazak iz Pančeva je u 7:30, a povratak iz Devojačkog bunara je u  19:00.

„Tradicinalno za Prvi maj veliki broj ljudi odlazi na Devojački bunar   a mi ćemo i ove godine održati polaske i ujutru i uveče za povratak“, dodao je Ivan Cvetanović – šef saobraćaja u Pantransportu

Od narednog vikenda polasci za Devojački bunar obavljaće se iz Pančeva subotom u 7:30, povratak iz Devojačkog bunara je istog dana u 8:30, kao i nedeljom povratak iz Devojačkog bunara  je u 19:00 sati. Šalteri za prodaju mesečnih karata neće raditi 1. i 5. maja dok će ostalih dana raditi uobičajeno.

Related posts

Dragan Stojković, selektor Srbije posle polaganja kamena temeljca za novi stadion: Presrećni smo i prezadovoljni da evo ovaj san počinje da se ostvaruje.

Suočavanje dece sa nasiljem na internetu

Plivači Dinama doneli medalje sa dva takmičenja

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija