28. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Srbija Vesti

Predsednik Vučić  se obratio građanima i poručio da će Srbija nastaviti da se bori

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obraćatio se javnosti po prvi put od kako se vratio iz Njujorka. Predsednik je govorio o situaciji na Kosovu i Metohiji, rezoluciji o Srebrenici i drugim važnim pitanjima. “Razgovarao sam u Njujorku sa 22 predsednika i premijera, sa šest zvaničnika UN i sa predstavnicima ukupno 111 zemalja u UN. Više od 100 zemalja je iskazalo poštovanje našoj zemlji i odlično razumeju šta se zbiva. Odbranili smo ugled Srbije.

Nastavio sam to da radim danas i nastaviću to da radim svaki dan.

Ja nemam problem da budem izložen linču kakvom nijedan političar nije bio izložen prethodnih nekoliko decenija, jer se borim za svoj narod i za istinu. Zato što želim da sprečim da se događaju zločini i ratovi u budućnosti zbog nečije neodgovorne politike.

Pred nama je još 15 dana velike i teške borbe. Nećemo odustajati, znajući da je to utakmica koju teško da možemo da dobijemo, ali borićemo se rečima, hrabrim i čvrstim stavovima i uzdignute glave štititi interese Srbije, jer veću svetinju da branimo – nemamo.” Pručio je predsednik.

Related posts

Ilija Serafimović iz Pančeva osvojio dve medalje na Evropskom prvenstvu u rešavanju šahovskih problema

Film “Kalafon” u Omoljici

Prvo internacionalno mažoret takmičenje 11. maja u Pančevu

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija