27. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Izbori 2024 Politika Vesti

VELIKE GUŽVE NA NOVOSADSKOM SAJMU Počelo prikupljanje potpisa za listu “Aleksandar Vučić – Novi Sad sutra” na lokalnim izborima

Foto:NSUŽIVO

Srpska napredna stranka danas prikuplja potpise u Novom Sadu u Master centru Novosadskog sajma kao i u mesnim zajednicama u Futogu i Kaću, a velike  gužve na lokaciji gde se glasovi prikupljaju govore da je izlaznost velika.

Prikupljanje potpisa počelo je u 16.00 časova, a veliki broj sugrađana okupio se na Novosadskom sajmu kako bi svojim potpisom podržali listu „Aleksandar Vučić – Novi Sad sutra“.

Prema fotografijama sa lica mesta, na hiljade ljudi čeka u redovima. Kako nam reporteri s lica mesta javljaju, nezapamćene gužve zabeležene su na Sajmu.

Takođe, kako bi podržali ovu listu, na Sajam su došli i Maja Gojković, Željko Rebrača, predsednik KK “Vojvodina” kao i paraolimpijska šampionka Borislava Perić – Ranković.

Takođe, na sednici Gradskog odbora SNS-a bivša načelnica Infektivne klinike u Novom Sadu i državna sekretarka u Ministarstvu zdravlja prof. dr Vesna Turkulov odabrana je da bude nosilac liste Srpske napredne stranke na lokalnim izborima u Novom Sadu.

Podsećamo, lokalni izbori biće održani istog dana kada i beogradski, 2. juna.

Related posts

Slavko Vinčić sudiće ovogodišnje finale Lige šampiona

Millennium Team postao vlasnik hotela Jugoslavija

Derbi pripao Borcu iz Sakula

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija