20. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Izbori 2024 Pančevo Vesti

Pančevački naprednjaci prvi predali listu Gradskoj komisiji

Oko 2000 Pančevaca na 20 mesta u gradu svojim potpisom dalo je podršku listi “Aleksandar Vučić – Pančevo sutra”. Pančevački Naprednjaci su sa svojim koalicionim partnerima danas prvi predali listu gradskoj izbornoj komisiji.

Pančevački odbor Srpske napredne stranke sa koalicionim partnerima prvi je u ovom gradu predao potpise podrške za listu “Aleksandar Vučić – Pančevo sutra”. U toku jučerašnjeg dana za rekordnih sat i po vremena, kako kaže nosilac liste Aleksandar Vučić – Pančevo sutra” Aleksandar Stevanović, prikupljeno je oko 2000 potpisa.

Do izbora 2.juna pančevački odbor nastavlja da realizuje kapitalne projekte u našem gradu, nastavlja da podiže standard građana i pravi planove za budućnost svih Pančevaca, rekao je Aleksandar Stevanović, nosilac liste “Aleksandar Vučić – Pančevo sutra”.

Da grad Pančevo ulaže u najmlađe i da se stara da za svako dete bude mesta u vrtiću dokaz su i ove obrazovne ustanove kojih je svake godine sve više.

 Nakon izbora još bržim tempom i sa još većim elanom članovi pančevačkih naprednjaka idu u nadogradnju projekata i ideja sa kojima su već podigli Pančevo na zavidan nivo.

Related posts

Predsednik Vučić će ugostiti predsednika Kine Si Đinpinga 7. i 8. maja

Vučić razgovarao sa Varheljijem o Fondu za Zapadni Balkan

Značaj slovačkih narodnih nošnji

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija