20. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Izbori Vesti

Naprednjaci i njihovi koalicioni partneri prvi predali Izbornu listu „Aleksandar Vučić – Opovo sutra“

Nakon jučerašnjeg prikupljanja i overe potpisa za predstojeće lokalne izbore, Srpska napredna stranka Opovo, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, jutros je predala Opštinskoj izbornoj komisiji Izbornu listu „Aleksandar Vućić – Opovo sutra“.

Predsednik Opštinskog odbora SNS Opovo Predrag Ginculj se zahvalio građanima Opštine Opovo na poverenju i pozvao da podrže njihovu izbornu listu na predstojećim izborima.

„Želim da se zahvalim pre svega svim građanima Opštine Opovo na ogromnom poverenju koje su nam juče pružili tokom prikupljanja potpisa, kada smo u rekordnom roku prikupili blizu 600 potpisa. Želim da obećam ispred naše koalicije „Aleksandar Vučić – Opovo sutra“ da ćemo vredno i pošteno da radimo, da ćemo se boriti za naše građane, da ćemo misliti o njima, da ćemo se boriti za nove investicije. Brinućemo o svakom čoveku, svaku kuću želimo da obiđemo, želimo da razgovaramo sa ljudima.

Koaliciju na Izbornoj listi „Aleksandar Vučić – Opovo sutra“ čine Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Socijaldemokratska partija Srbije, Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda, Jedinstvena Srbija i Srpska radikalna stranka.

Delegacija koalicije predala je overene potpise sa pratećom dokumentacijom Opštinskoj izbornoj komisiji koja je konstatovala da su svi propisani dokumenti predati, a nakon provere dokumentacije očekuje se proglašenje liste.

Related posts

Predsednik Vučić: Izbori 2. juna od ogromnog značaja za gradove i opštine i celu Srbiju

Predsednik Vučić: Uputiću pismo predsedavajućem Generalne skupštine UN o kršenju procedura

BELA CRKVA: Centar za socijalni rad „8. maj“ obeležio 40 godina rada

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija