30. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Plandište Vesti

Velika Greda: Koncert „Humanost podari igrom“ 27. aprila


KUD „Mladost“ Velika Greda poziva sve svoje simpatiizere i meštane Velike Grede kao i ljubitelje igre i pesme da u subotu, 27.aprila, u 17,00 sati dođu na plato ispred Doma kluture u Velikoj Gredi, na njihov koncert koji su posvetili porodici Ivošević iz Velike Grede.
To je najmanje što su mogli da urade za ovu porodicu koja još nijednom nije rekla ne nijednoj organizaciji, udruženju , sportskom klubu , aktivu a posebno KUD-u „Mladost“ za bilo koju pomoć koja je od njih zatražena . Ovo je samo mali znak podrške Ivoševićima koji su u zadnje vreme prolazili kroz velika iskušenja zbog zdravstenih problema najmlađih u porodici.
Milko Spremo, predsednik KUD-a „Mladost“ Velika Greda kaže da je došlo vreme da i oni , igrom i pesmom, jezikom kojim najbolje govore, podržani svojim prijateljima, članovima Udruženja čuvara tradicije „Đeram“ ovoj porodici velikog srca, kažu hvala za svu podršku i pomoć koju su im pružili.
Sve je lakše kad imaš iskrene i prave prijatelje, poručuju iz KUD-a „Mladost“ Velika Greda.

Related posts

Saobraćajna nezgoda u Barandi

U Veslački klub „Tamiš“ stiglo dvanaest novih čamaca

Predsednik Vučić prisustvovaće taktičkoj vojnoj vežbi „Vihor 2024“

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija