27. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti Vršac

Vršac: Uskršnji bazar i „Vršačka kulturna riznica“

Uskršnji Bazar u organizaciji Udruženja Kreativaca Vršac i Kulturnog centra Vršac biće održan 27. aprila u Domu vojske, od 10 do 18 časova.

Kulturni centar Vršac u saradnji sa Udruženjem „Kreativna komuna“ iz Vršca, u cilju promocije projekta „Vršačka kulturna riznica“ kao rezultata međunacionalne tolerancije i saradnje, organizuje dvodnevnu manifestaciju koja će obuhvatiti izvedbu predstave na srpskom jeziku „Laka lova“ i Dane literarnog stvaralaštva mladih na jezicima nacionalnih manjina, nacionalnih zajednica. Pokrovitelji manifestacije su Grad Vršac i Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Republike Srbije.

 Prvi deo manifestacije će se održati 29. aprila, od 18 časova, u Kongresnoj dvorani Centra Milenijum. Publika će imati priliku da pogleda izvedbu pozorišne predstave „Laka lova“ rumunskog amaterskog pozorišta iz Alibunara.

Related posts

MUP objavio uputstvo šta činiti ukoliko primetite požar

U Beloj Crkvi održana manifestacija “Jaja fest”

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin odao poštu oslobodiocima Beograda u Drugom svetskom ratu 

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija